Mijn verhaal

profielfoto.png

Yoga en meditatie zijn voor mij unieke tools om te oefenen en dit tijdens het dagdagelijkse leven toe te passen. Door mijn practice leer ik omgaan met mijn gevoelens, levenshouding en gedachten.

Het lichaam heeft zijn eigen wijsheid. Ik vind het enorm interessant om te zien hoe gevoelens, gedachten en soms fysieke klachten niet los van elkaar te zien zijn. Alles is met elkaar verbonden. 

 

Wanneer je je niet goed voelt in je lichaam, worden ook de gedachten zwaarder. Door ruimte te creëeren in lichaam en geest beïnvloed je alles op een helende manier. Wanneer je op automatische piloot leeft is het ook niet eenvoudig om je hart open te houden en heeft dit invloed op je bestaan. Door inzichten te krijgen leer je wat jou kan helpen om te verzachten.

Na meerdere jaren oefenen en studie in meditatie & yoga wil ik graag mijn passie en inzichten delen zodat ik jullie kan inspireren. 

Tijdens de zomer geef ik les in Bar Bricolage & tijdens het jaar geef ik les in Yogaloft Gent, een nieuwe yogastudio dat ik heb opgericht sinds oktober 2021 - Yogaloftgent.be

Hopelijk zie ik je verschijnen in één van mijn lessen.

Enjoy Life!

logo GOLD.png