Assistent Yin

Yoga en meditatie zijn tools die je kan gebruiken om dichter bij jezelf te blijven. Om soms de kritische geest op te merken en het mentale hart te verzachten.
Kwetsbaarheid, faalangst, overprikkeling zijn zaken waar iedereen soms mee te kampen heeft. Yin helpt om verzachting te brengen en je volledig over te geven aan wat er is.
 
Elk lichaam is uniek, zit anders in elkaar, heeft een andere botstructuur. We gaan samen voelen en waarnemen wat jouw lichaam kan en wat de grens is. Door Yin kan het verstijvingsproces vertragen. Yin- houdingen werken in op de bindweefsels, de diepere lagen, de fascia (bindweefselsvlies dat de spieren, gewrichten, de banden, zenuwbanen omhult) 

Tijdens deze privésessie houden we de houdingen langer aan zodat het lichaam zich begint  te openen. Hierin help ik je om je nog net iets meer over te geven aan de stretch.


Puur verwennerij, na dit uurtje voel je je een ander mens.

Privé les

De lessen worden volledig op maat gemaakt voor jou, rekening houdend met jouw wensen en verlangens.

 

Waarom privé?

 Je kan kiezen voor individuele online yogalessen om verschillende redenen:

  • Je kiest zelf waar & wanneer je de les volgt.

  • Je wenst yoga te leren op jouw tempo, afgestemd op jouw mogelijkheden en niveau in een veilige & comfortabele omgeving.

  • Je recupereert/ kampt met een blessure of klacht zoals stress, rugpijn, zware vermoeidheid, slapeloosheid, spier- en gewrichtsletsels enz.… en je wenst het graag rustig aan te doen.

  • Je bent fysiek beperkt en je wil toch graag alle voordelen van yoga ervaren.

  • Je wil je houding verbeteren of je meditatie practice versterken.

  • Privélessen geven je de gelegenheid om in te spelen op wat je op dat moment nodig hebt.

 

Hoe werkt het?

Bij een eerste kennismakingsgesprek bespreken we welke vorm van yoga jij nood aan hebt, het tijdstip, eventuele fysieke of emotionele klachten, frequentie,…

Dit duurt ongeveer 15 tot 30 min. 

Op basis van het gesprek bereid ik een les voor volledig op maat. Een privé-yogales duurt 1 u.

2020 05 09 yoga edville R3-04610-2.jpg